CPM en BI in al haar facetten – onze dienstverlening

 

Bij Blue Octopus zetten we meer dan 15 jaar ervaring in om jouw cijfers te transformeren in betekenisvolle informatie met een no-nonsense aanpak.

 

Naast CPM met BizView, behoort ook Qlikview, Qlik Sense en Power BI tot onze basis-toolset die we aanbieden aan onze klanten. Wist je trouwens dat zowel de Qlik producten als PowerBI perfect integreren met BizView? Een naadloze integratie van BI met CPM vormt het perfecte huwelijk om nog meer te realiseren in je onderneming.

 

Onze adviesverlening op financieel vlak zorgt ervoor dat je project zonder kopzorgen kan verlopen.

BizView

De onmisbare schakel voor elk bedrijf.

Pas BizView aan aan jouw specifieke noden en zo kan jouw financieel proces nog gestroomlijnder verlopen.

Ons ultieme streven is om jouw:

N

tijd te laten winnen 

N

meer mogelijkheden te bieden om een degelijke analyse uit te voeren

N

een gefundeerde toekomstvisie te bepalen

Met een geïntegreerde visie kan het financieel departement veel meer realiseren in minder tijd.

Door de integratie van data uit verschillende bronnen en de analyse van alle informatie op een platform wordt overzicht gecreëerd.

Van waar de onderneming komt. Waar de onderneming nu staat.

Thinking Ahead wordt het nieuwe normaal: ingave van budgetten en forecast zorgt dat de strategische richting van je onderneming vorm krijgt.

Qlik

Toon je data in interactieve en associatieve modellen.

Geef je data weer in attractieve modellen en vind datgene wat de data verbindt of net verschillend maakt.

Met onze gespecialiseerde diensten rond Qlik, variërend van training, analyse, de keuze tussen Qlikview en Qlik Sense of een volledige end-to-end implementatie krijg je de meest verassende modellen in een vingerknip.

Of je nu denk aan een Self Service BI-tool of centraal gestuurde associatieve analyses en dashboards, alles is mogelijk met Qlik als gebruikers tool en onze implementatie-kunsten.

Qlik, opgericht in 1993, heeft alvast zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven. Van klein of groot bedrijf, alles wat je wil tonen ligt binnen bereik van hun tools en onze verwezenlijkingen.

Power BI

Data visualisatie ten top.

Doorgedreven business analytics en zelfs predatie analytics verpakt in schitterende dashboards komen binnen handbereik met MS PowerBI.

Of je nu kiest voor een stand-alone versie of het cloud model, met onze kennis van zowel de modellen als de presentatielaag kan je de cijfers nog beter visualiseren zoals jij het wil.

Of je nu zelf aan de slag wil met PowerBI of je wil laten bijstaan door de professionals van Blue Octopus alles is mogelijk. Onze ervaren coaches kunnen je bijstaan om alles zelf uit te bouwen en de kracht van het self-service gebeuren volledig te benutten. Data scientists kunnen je bijstaan in het uitbouwen van predictive analytics om zo nog beter te voorspellen, op basis van statische modellen, waar de toekomst van je bedrijf kan liggen.

Advisory

Meer dan techniek en presentatie. 

Voor elk scenario met betrekking tot de strategische planning of het ontwerp en de implementatie van een CPM of BI-project zullen onze financiële consultants jou hun expertise ter beschikking stellen. Als ervaren partner willen we jou helpen bij de overgang naar een datagestuurde besluitvorming. 

Aangezien elke transformatie een verandering vereist, en verandering begeleiding nodig heeft, zullen we jou er doorheen loodsen door het risico te verlagen in alle facetten die je tegenkomt. 

Heb je ter voorbereiding of na afronding van het project extra capaciteit nodig op je financieel departement of gewoon nood aan een extra helpende hand met financieel inzicht? Ook dan kan je bij ons terecht. 

Benieuwd naar hoe wij op jouw maat kunnen helpen?