Nuts. Ranobo kiest voor BizView

 

Ranobo, de notenspecialist uit Turnhout, kiest resoluut voor BizView. In de retailwereld staat Ranobo bekend als de meest complete en gepassioneerde leverancier binnen zijn gamma.  Dit dankzij kraakverse producten, en een service en advies op maat van elke klant.
Om deze diensten te kunnen blijven aanbieden in een alsmaar snellere wereld heeft Ranobo gekozen voor BizView als rapporterings- en CPM-tool.

 Blue Octopus is gepassioneerd bezig met BI en CPM en laat haar klanten tijd winnen door het gebruik van BizView rapporten.  Door Blue Octopus’ customer centricity en het luisteren naar de klant-noden is er een perfecte match tussen beiden.

Met BizView levert Blue Octopus ons een perfect systeem aan.  We kunnen starten met de automatisatie van onze essentiële verkoops- en klantrapporten.  In functie van onze groei en rapporteringsnoden kunnen we het platform dan makkelijk uitbreiden met analyses, prognoses, forecasts en zelfs financiële budgettering opzetten.  Het is een tool die zal meegroeien op ons tempo en in functie van onze noden, volgens Ranobo’s CEO Gilles Jeuris.

 De huidige rapporten bewijzen dat BizView een geïntegreerd platform is met de mogelijkheid om zowel financiële gegevens, verkoopdata en operationele cijfers te gaan combineren.  Zo bouw je een state-of-the-art oplossing, op jouw maat.

Benieuwd naar hoe we dit voor jou kunnen oplossen: boek hier een persoonlijk gesprek.

 

Ook interessant…

Heb je 2 minuten?

Een rapport maken kost je minder dan 2 minuten met de Report Wizard van Bizview. Als je weet dat je een volledige...

Lees meer