Octovizor

Ondernemers ondersteunen om focus te kunnen houden, dat is de missie van Blue Octopus.

Met Octovizor brengen we een standaardpakket op de markt gericht op de KMO, haar bedrijfsleider en de financiële mensen.  Octovizor biedt momenteel een waaier aan vaste financiële rapporten en dashboards aan, inclusief een budgetterings en forecast module.  Op die manier brengen we de automatisatie van het aanleveren van informatie ook naar de kleine en middelgrote bedrijven in België.

Octovizor connecteert naar alle mogelijke boekhoudpakketten en integreert met tal van andere ERP providers om zo je data te bundelen op één platform.  Op die manier stroomt de informatie niet alleen sneller door maar brengen we ook mensen samen rond één gemeenschappelijk platform.  Op die manier zorgen we ervoor dat mensen beter focus kunnen houden op hun processen en minder tijd moeten steken in het verzamelen van de relevante cijfers.

Naast een financiële module, die vooral gericht is op de resultaatrekening en balans van de onderneming, bieden we ook een sales module aan om een beter overzicht te krijgen op je verkopen.  Deze bevat eveneens een budget en forecast gedeelte waardoor je je actuele gegevens in één oogopslag kan vergelijken met wat je verwachtingen waren.  Door de uitgebreide mogelijkheden ben je instaat om sneller een nieuwe voorspelling te maken met bijgestuurde reële cijfers.

Octovizor beschikt eveneens over een cashflow en cash forecasting module die u een zicht biedt op waar je staat met je financiële middelen.

Deze eerste bouwblokken zijn nog maar een begin.  Octovizor heeft nog tal van andere bouwblokken in petto om u als bedrijfsleider, financieel directeur of  departementsverantwoordelijke bij te staan met de juiste informatie.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Ook interessant…