Welkom bij Blue Octopus

Na heel wat denkwerk, ontwerpen en bouwen is het schip eindelijk te water.
Iwan Vandaele en Jorn Van den Driessche hebben besloten om hun krachten te bundelen en samen de markt op te gaan met een duidelijke missie.

“We vinden bij Blue Octopus dat dashboards en rapportering, samen met de automatisatie van budgettering ter beschikking moet komen voor iedereen.  Enkel op die manier kan een bedrijfsleider sneller en beter inspelen op de veranderende omgeving van vandaag. “, aldus Iwan.
“Vandaag is de CFO en/of zaakvoerder van een KMO nog te veel bezig met het bij elkaar zoeken en plakken van alle cijfers in plaats van het analyseren van de informatie.  De bedrijfsleider moet vooral focussen op het runnen van z’n business op basis van die informatie ” vult Jorn aan.

Jorn en Iwan willen mensen uit verschillende afdelingen samen brengen rond één informatieplatform, waardoor er een uniek zicht op de data ontstaat die door iedereen kan gedeeld worden.  Op die manier komt er één waarheid naar boven en beschikt iedereen binnen de onderneming over de juiste informatie om z’n processen beter te sturen.

Door de combinatie van een krachtige analyse en een snelle ontwikkeling zorgen Jorn en Iwan ervoor dat ook uw data binnen de kortste keren wordt omgezet in een stroom aan informatie.  Samen bundelen Iwan en Jorn meer dan 15 jaar ervaring rond rapportering, dashboarding en analyse om jou beter bij te staan in je departement of bedrijf.

Ook interessant…